Beszámolók


11.Október

,

Megint bebizonyosodott, hogy a csodalámpa dzsinnjének folyamatosan képeznie kell magát, hogy lépést tudjon tartani a gyerekek műszaki ismereteivel, sőt az sem árt, ha dzsinn ért a műszaki eszközök gyakorlati használatához is.
Mikor a kicsi Márk megsúgta, hogy a világon a legeslegjobban egy PS3-nak örülne, hát bizony nekem hirtelen az jutott eszembe, hogy én meg annak örülnék, ha tudnám pontosan, mi is az a PS3.
Persze nem maradtam sokáig tudatlan, mert a kisfiú látva csodálkozásomat, huncutul mosolyogva, nagy szakértelemmel magyarázta el, ha ő egy ilyet kaphatna akkor más semmire nem lenne szüksége a világon, hiszen ez egy olyan műszaki csoda, amivel csupa izgalmas autósjátékot lehet játszani, megnézhetné kedvenc filmjeit, és ha fáradt a kezelések után, akkor pedig csak egyszerűen megnyom egy másik gombot – átkapcsol, és máris hallgathatja kedvenc együttesének zenéjét.


Hát ez tényleg egy csoda és ha a zene még erőt is ad Márknak a nehéz napok elviselésében, akkor a dzsinnek nincs más feladata, mint elővarázsolni ezt a csodálatosan elegáns, gyógyító erejű PlayStation3-at.


Mikor a nagy csomaggal megjelentem a Tűzoltó utcai kórházban, Márkot nem találtam a helyén, éppen a játszóházban múlatta az időt és csak a nővérke határozott fellépésére hagyta el a játékbirodalmat..., azt hitte, szuri vár rá, ezért tetette magát nagyothallónak . Mikor végül belépett a kórterembe és meglátott, már sejtette, hogy valószínűleg nem is olyan rossz, hogy hallgatott a nővérkére..., aztán előkerült a nagy doboz.
Hűha ! A nagy meglepetéstől csak ennyit tudott mondani a kis Márk. Mikor pedig meglátta a ráadásnak kapott autós játékot, azt azonnal magához szorította és kipirult arccal,kicsit hitetlenkedve nézte, ahogy én közben a nagy dobozból igyekeztem elővarázsolni régóta dédelgetett álmát. Utána jött a műszaki segítség , a sok-sok kábel és mindenféle mütyür összerakása már a szülőkre várt.
Amíg a felnőttek kűzdöttek a műszaki dolgokkal, addig Márkra egy újabb élmény várt, hisz lassan kezdődött a csodalámpás mesedélután...., és Márk nagyon szereti a meséket, így ő sem hiányozhatott a mesehallgató csapatból.


A küldött puszit köszönjük és kívánunk Neked kicsi Márk mielőbbi teljes gyógyulást, reméljük, hogy a kapott ajándék nagyon sok örömteli órát jelent majd számodra.

A kívánságot az támogatásával teljesítettük. Márk nevében is köszönjük!





Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
2010.október 05.

Archívum



Belépés