Beszámolók


3.Augusztus

Egészen az utolsó napig bizonytalan volt, hogy vajon Adriánt meg tudjuk-e lepni az általa kért videokamerával, de végül az ég is megkegyelmezett nekünk és esőmentes napot ígért azon a szombaton, amikor az AXA Családi Napján találkoztunk és az orvosok is hozzájárultak, hogy a fiú eltöltsön a szabadban pár órát.
Bár nagyon fáradt volt, azért szívesen találkozott velünk és a támogató cég munkatársaival a színpad mellett, sőt még plusz kérése is volt, az hogy szeretne egy rendezői piros pólót, ami rögtön megtetszett neki amikor megjöttek a rendezvényre. Természetesen kérésére rögtön előkerül a kívánt ruhadarab és nemcsak neki, hanem kis kórházi ismerősének Lizának is, akivel a helyszínen találkozott össze. Persze nem véletlenül!
Adrián nem bízta a véletlenre a kamera típusát, ezért nagy meglepetés nem érte, amikor a színpadon a nap házigazdája megkérdezte, hogy mit kívánt és mire szeretné használni a jövőben a kamerát, majd nem sokkal később már kezébe is foghatta a kék Panasonic szerkezetet.


Adrián, kívánjuk, hogy még nagyon sokáig használd a videokamerádat, és készíts érdekes filmeket!

Köszönjük az AXA Bank Europa SA dolgozóinak, hogy ismét segítettek örömet okozni egy gyermeknek!




A kívánságot az támogatásával teljesítettük. Adrián nevében is köszönjük!






Dr. Kiss Tímea és Felkai Márta
Kívánság-koordinátorok
Budapest, 2010.június 26.

Archívum



Belépés