Beszámolók


9.Június


A 16 éves Bianka Egerből érkezett Budapestre, hogy a Millenárison találkozhasson SP-vel. A tinik kedvence Éder Krisztián nagyon készséges volt, az első megkereső telefonra igent mondott, természetes, hogy segít, a koncert előtt szívesen beszélget Biankával, válaszolta azonnal.
A nagylány már nagyon izgatott volt, majd azt vettük észre, hogy a szervezők izgatottan sürgölődtek, biztosak voltunk benne, hogy nemsokára megérkezik a sztár. Persze nekünk forródrót kapcsolatunk volt SP-vel, így időben jó helyre álltunk és így elsőként láthattuk meg, ahogy belépett a VIP-bejáraton. Nemsokára lehetőséget is kaptunk, hogy egy fél órára Biankáé legyen a főszerep.
A két fiatal mintha ezer éve ismerné egymást, barátságosan, közvetlenül beszélgetett, SP nagyon kedves, figyelmes fiú, tudta, hogy egy álmot teljesít be. Bianka pedig elmesélte, még a szobája falán is a sztár képe van kitéve és a barátnői nagyon irigykednek, hogy közvetlen közelből láthatja a celebet. Mesélt arról is, hogy nagyon szereti a sztár zenéjét, a megjelenését, és ahogy táncol. SP pedig megosztotta vele a terveit, hogy diploma előtt áll, a zene és a tánc mellett a divatfotózás érdekli, ezen a területen is otthon érzi magát. Bianka átadta az apró ajándékot, amit a sztárnak hozott, majd egy élménnyel a tarsolyában leültünk a nézőtérre, hogy meghallgassuk a koncertet. Ott azután hirtelen szerzett néhány új ismerőst, akiknek gyorsan elmesélte, bizony, ő személyesen beszélgetett az előbb a celebbel. Büszke volt nagyon és csak mosolygott, mosolygott.


Kívánjuk Bianka, soha ne feledd ezt a napot és ez az élmény segítsen téged a jövőben.


Köszönjük Vermes Orsolya produkciós menedzsernek, hogy segített a találkozó létrehozásában, illetve Királyhegyi Zsuzsának, aki lehetővé tette, hogy a DUE rendezvényén a VIP-váróba bejuthassunk és beszélgethessünk SP-vel.

Felkai Márta
Kívánság-koordinátor
Budapest, 2010. május 14.

Archívum



Belépés