Beszámolók


22.Január




Gábor éppen édesapjával beszélgetett a Tűzoltó utca kórház könyv-játszó sarkában, mikor odaléptem hozzá és röviden bemutatkoztam. A kiskamasz fiú szeme azonnal felcsillant, rögtön láttam, hogy már hallott a Csodalámpáról és alig várja, hogy "megsúgja" a dzsinnek szíve vágyát: szeretne egy PSP-t, hiszen játékkal sokkal könnyebben telik az idő a kórházban, könnyebb elviselni a kezelésekkel járó nehéz napokat, órákat.

A Csodalámpa dzsinnje mindezt természetesen tudja és igyekszik is mielőbb teljesíteni a gyerekek titkos álmát.

Szerencsére Gábornak sem kellett sokáig várnia. Igaz, a karácsonyfa alá még nem tudta odavarázsolni a dzsinn a várva-várt ajándékot, de reméljük, hogy az új év örömteli percekkel kezdődött a mindig mosolygós fiatalember számára.

Mikor beléptem a kórterembe, Gábor felém fordult és máris sejtette, hogy ez a nap valami kellemes meglepetést tartogat számára - és nem tévedett. Izgatottan, örömmel bontotta fel a csomagot, azonnal meg is kezdődött az elegáns, "férfias" PSP beüzemelése.

Szívesen belekukkantottam volna a PSP mellé kapott izgalmas játékcsatába, de sajnos az a mindig fránya időzavar nem engedte számomra, hogy megvárjam, míg az akkumulátor zöld utat ad a játékos autós üldözésnek.

Őszinte szívvel kívánjuk neked Gábor, hogy sok örömteli órát nyújtson számodra a Csodalámpától kapott ajándék.

A kívánságot a Ringier Kiadó és a Népszabadság támogatásával teljesítettük.

Gábor nevében is köszönjük.










Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest,2010.január 18.

Archívum



Belépés