Beszámolók


5.Január





Amikor először találkoztam Márkkal, épp a születésnapját ünnepelték kis barátaival, betegtársaival és a segítő-gyógyító felnőttekkel a Bethesda kórház Ilka utcai részlegében.
Én is meglepetés voltam, mint a Csodalámpa képviselője, hogy megtudakoljam, mi is az ő nagy álma. Szerintem akkor hitte is, meg nem is, hogy teljesülhet. De a remény ott volt, talán már ez is segített a további műtét elviselésében.

És eljött a nagy nap, amikor egy következő műtét előtt ismét találkoztunk. Hát ekkora örömet régen láttam egy kisfiú arcán! Az alapítványtól Márk egy laptopot kért és kapott, amit a kedvenc énekese, LL Junior adott át neki, így az előadó DVD-it és zenéjét is tudja majd hallgatni rajta.

Beszélgettünk sok mindenről, a kitartásról, ahogy viseli a nehézségeket, a lehetőségeiről, amit ez a computer jelent a számára. Végtelenül hálásan köszönte az őt segítő felnőtteknek, hogy ezt a napot ilyen örömmel megérhette.

De amikor készülődtem, alig várta, hogy elköszönjek, és igazán „birtokba vegye” a csoda-ajándékot. És ezt nagyszerű volt látni…






Köszönjük a Price-Waterhouse-Coopers Kft-nek, hogy adományával egy újabb gyermek álma válhatott valóra.









Benkóczy Márta és Magai Margit
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2009. december 8.

Archívum



Belépés