Beszámolók


25.Szeptember


Ismét valóra válhatott egy kamasz fiú álma.

Miután Gábor szerencsére túl van már a kórházi kezeléseken és csak időnként kell bejárnia kontrollra a Tűzoltó utcai klinikára, szponzorunk, Dudits Ádám úr, az SAP Labs Hungary ügyvezető igazgatója készséggel felajánlotta, hogy eljön velem Gyömrőre átadni az "álmot".

Nagy volt a meglepetés, mikor Gábor édesanyja bekísért minket a szobába: a kamasz fiú hatalmas szemekkel nézett ránk és nem igazán értette, kik a látogatók. Mikor elmondtam, hogy a Csodalámpától jöttünk, felpattant az ágyból és mosolygó tekintetéből már láttam, sejti, hogy ma még valami különös dolog fog történni vele.

Megpróbáltam elhitetni a kicsit feszengő fiúval, hogy csak érdeklődni szeretnénk vajon miért is kért számítógépet? Elmesélte, hogy az érettségire sajnos csak magántanulóként tud felkészülni, mert időnként bizony még nagyon aluszékony és fáradékony, így szó sem lehet a folyamatos iskolába járásról.

A tanárokkal és társaival csak az interneten keresztül tud napi kapcsolatot tartani, ez viszont elengedhetetlen ahhoz, hogy jó eredménnyel tudjon leérettségizni, majd tovább képezni magát. Márpedig Gábor egy keményen elszánt fiatalember, aki nem ismer akadályokat álmai megvalósításában.

Dudits úr mellett ott lapult az ajándékba hozott laptop, amely már szinte magától ugrott volna az asztalra, hiszen tudta, hogy jó helyre fog kerülni, új gazdája nagy hasznát fogja venni. Mi sem bírtuk tovább a titkolódzást, aranyszívű szponzorunk felemelte a földről a "varázstáskát" és átadta Gábornak a már régen áhított laptopot.
A beüzemelés pillanatokon belül megtörtént - most már csak "dolgozni" kell a jó érettségi bizonyítványért.



Ne feledd Gábor:
"Álmainkat a szívünk határozza meg, jövőnket álmaink alakítják,
Kövesd álmaidat és a benned rejlő értékek kiteljesednek"


Ehhez kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és sok örömöt a számítógép használatában.





Külön szeretnénk megköszönni az SAP Labs Hungary felajánlását és

Dudits Ádám úr ismételt személyes közreműködését abban, hogy egy újabb gyermek hétköznapjait tehettük boldogabbá.





Sipos Zsuzsanna
kívánság–koordinátor
2009. szeptember 17.

Archívum



Belépés