Beszámolók


7.Szeptember


Gergő rajong a mesékért, így nem csoda, hogy akkor is önfeledten nézett egy izgalmas mesét, mikor egy kedves hölgy társaságában megérkeztem hozzá a Tűzoltó utcai Klinikára. Édesanyja többször is szólt Gergőnek , hogy látogatói vannak és bizony eltelt egy kis idő, mire a mesevilágból kiszakadva nagy csodálkozással felénk fordult, majd szófogadóan "megadta magát" a következő pillanatoknak.

Mikor elárultuk, hogy a Csodalámpától jöttünk, huncut kis mosolya elárulta: gyanítja, hogy valami olyan érdekes dolog fog történni, aminek bekövetkeztéről már régóta álmodott. Mikor Lilla néni megmutatta neki a magával hozott csomagot, Gergő apró kis kezecskéjével boldogan nyúlt a csomag után, majd a benne lévő kincset együtt bontotta ki anyával és Lilla nénivel. Előkerült a megvalósult álom: Gergő remegő kezecskéjével boldogan húzta magához a már oly régóta áhított hordozható DVD-t.

El sem akarta hinni, hogy a jövőben a hosszú kezelések után hazafelé a kocsiban már mesével múlathatja az időt.
Na, de először meg kell nézni, hogy is működik ez a csodálatos "varázsdoboz"......, apa azonnal segített megoldani a kis Gergő problémáját, rögtön beüzemelte a DVD-t, és már lehetett is nézni az ajándékba kapott mesefilmet. Ettől a perctől kezdve Gergő számára ismét megszűnt a külvilág.....tündéri mosolya elárulta, hogy piciny gyermeki lelke ismét azonosult a mesevilág figuráival. Ezt a csodálatos világot már nem akartuk tovább zavarni, halkan, búcsút intve köszöntünk el tőle.

Kicsi Gergő, tiszta szívből kívánjuk Neked, hogy még nagyon sok örömöd teljen a kapott ajándékban, ismerkedj a mesevilág csodálatos figuráival és mikor majd már nagyfiú leszel, reméljük, szívesen gondolsz arra, hogy talán a Csodalámpának is sikerült hozzájárulnia gyermekkorod bizony néha nehéz napjainak könnyebb elviseléséhez.

Köszönjük Tamás Lilla áldozatkész segítségét,

hiszen nélküle Gergő álma nem válhatott volna ilyen gyorsan valóra.





Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
2009. szeptember 01.




/ 3



Archívum



Belépés