Beszámolók


11.Augusztus


Danika vidám mosolya, "csupaszem" tekintete azonnal elvarázsolt. Amint megérkeztek anyával a Budaörsi Repülőtérre, rögtön elmesélte, hogy ő már látott igazi repülőgépet, ami csuda magasan szállt. Kérdésemre, hogy mit szólna, ha mi is megnéznénk a repülőket és ha találunk egy szuper gépet és egy szuper pilótát,akkor fel is szállnánk egy kis városnézésre , azonnal megjött a válasz csöpp kis szájából: én készen állok, repülhetünk !



Gabi bácsi már várt ránk a hangár előtt és a háta mögött ott állt a csillogóan tiszta, szuper helikopter arra várva, hogy Danika álmát teljesítse.
Először azonban meg kellett csodálni a hangárban megbújó csodagépeket és legnagyobb megdöbbenésemre Danika igazi szakértőként sorolta fel néhány gép típusát. Végül megállapítottuk, hogy a kis segédpilóta piros gyereküléséhez a rajtra kész piros helikopter illik a legjobban, így nem is vártunk tovább, irány a fellegek ! Szikrázó napsütésben csodáltuk meg a várost és természetesen az út végére a kis segédpilóta főpilótává léphetett elő, hiszen olyan pillanatok alatt elleste Gabi bácsitól a szakma fortélyait, hogy leszálláskor már ő irányított minket, hogy jobbra vagy balra menjünk-e. Mikor leszálltunk megkérdeztem, tetszett-e a repülés - a válasz egy lelkes igen volt, majd Danika odafordult anyához és valamit súgott a fülébe. Hogy mit? Ez akkor derült ki, mikor Gabi bácsinak nagy puszival köszönte meg az élményt és megkérdezte: mikor repülünk megint? Hát igen......mit is lehetne mást kérdezni, amikor nem csak maga a repülés szépsége és izgalma, hanem az aranyszívű, igazán profi pilóta, Gabi bácsi is elvarázsolta a kis Danikát.



Tudtam, hogy Danika nem csak repülni szeret, hanem a "földi jók" közül talán a Kinder tojást szereti a legjobban, ezért a bátor pilótát a Csodalámpa Alapítvány nevében megajándékoztam néhény Kinder tojással is, amiből egyet azonnal jóízüen elfogyasztott az izgalom levezetéseként.


Aranyos Danikám, kívánjuk Neked, hogy még nagyon sokáig emlékezzzél erre a szép napra és ha hallod a repülőgép zúgását jusson néha eszedbe, hogy Kováts Gábor bácsi és a Csodalámpa Alapítvány nagyon sok szeretettel teljesítette a kívánságodat.



Köszönjük Kováts Gábor úrnak, a SKYLUX Kft tulajdonosának, hogy ismét segített nekünk megvalósítani egy kisgyermek álmát.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
2009.augusztus 07.

/ 3



Archívum



Belépés