Beszámolók


5.Március


Emese 4 éve gitározik, ezért nem csoda, hogy a Csodalámpa dzsinnjétől is egy gitárt kért, nem is akármilyet: egy akusztikus gitárra vágyott, hiszen ahogy ő mondta nekem, eddig csak egy "rongyos"kis gitárja volt, amivel kórházi tartózkodása alatt néha játszott a kicsiknek, hogy együtt felejthessék a nehéz napokat.

Emese szerencsére már túl van a kezeléseken, iskolába is járhat, folytathatja a gitárórákat is, így már csak a nagy meglepetés volt hátra: a gitárórákhoz új, komoly gitár "illik".

Nos, irány Szentendre, ahol Emese lakik. A mosolygós, "csupaszem", csinos nagylány bizony alig akarta elhinni, hogy a bejáratnál eldugott fekete tokban vágyálma lapul. Óvatosan vette ki a gitárt és megsimogatta finom kis ujjaival, majd csillogó szemekkel annyit mondott:


-...ez gyönyörű!


Aztán első meglepetéséből magához térve profi gitárosként kicsit még behangolta a hangszert, és máris szólhatott a lágy, kellemes gitárzene.
Miután Emese elárulta, hogy néha ő maga is szerez zenét, megkértem, ha egyszer kedve lesz, gondoljon a Csodalámpára is. Szívesen hallanánk a Csodalámpának írt dallamokat.

Addig is kívánjuk neked, hogy gitároddal, a belőle "varázsolható" zenével nagyon sok örömöt szerezzél önmagadnak, családodnak és barátaidnak egyaránt!


A kívánságteljesítéshez nyújtott segítséget köszönjük az Budapesti Angol Nemzetközi Iskola diákjainak!



Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
2009. február 28.

Archívum



Belépés