Beszámolók


29.December

A kis Vivien rajong Disney-ország lakóiért, így teljesen egyértelmű volt, hogy a Csodalámpa dzsinnjétől azt kérte: "élőben" is szeretné látni kis barátait.

Szerencsénk volt, mert a "Disney on Ice" csodálatos előadásában lehetőségünk nyílt Vivi kívánságát teljesíteni.
Megtudtam, hogy kedvenc hercegnője Hófehérke, így titokban felvettem a kapcsolatot a Podium Produkció szervező irodával; munkatársaik készségesen álltak rendelkezésemre a találkozó lebonyolításában.

Minden előkészület megvolt, tudtuk, hogy az előadást megelőzően Vivinek még hosszú kezelést kell végigcsinálnia, de arra senki nem számított, hogy a csöpp kislány a kezelés után elkapja a bárányhimlőt. Így aztán az utolsó pillanatig bizonytalan volt, hogy Vivi az előadás napján már mehet-e közösségbe...

A törékeny kislány felnőtteket meghazudtoló akaratereje azonban nem ismer akadályokat és december 27-én Vivien elegánsan, csillogó szemekkel, izgalomtól kipirultan, mosolyogva jött felém.
Győztünk! Jöhet Hófehérke és a többi kis hercegnő!

Megkezdődött az előadás és Vivien számára megszűnt a külvilág, hiába szólt hozzá anyuci, hiába kérdeztük tőle, hogy tetszik-e az előadás, nem válaszolt - ő már eggyé vált a jégen elegánsan sikló szereplőkkel: Szundival, Hapcival..., Ariellel, Csipkerózsikával, álmai hercegnőjével, Hófehérkével... és még a gonosz mostoha is elvarázsolta rútságával.

/ 4



Aztán a szünetben következett az igazi meglepetés: a kulisszák mögött csak és kizárlag a kis Vivienre várakozott az igazi Hófehérke és a herceg.
Nagy volt a meglepetés és a másodperc töredéke alatt oly megitt és bensőséges kapcsolat alakult ki Vivien és Hófehérke között, hogy mikor megpuszilták egymást, a csodálkozástól és meglepetéstől egyszerűen elfelejtettem "kattintani" a fényképezőgépemmel.
Sebaj, az a fontos, hogy a kis Vivien végre találkozhatott álmai hercegnőjével és örökre bezárhatta őt kis szíve csücskébe.

A találkozó után még újabb meglepetés is várta a kis rajongót: a Szervező Iroda munkatársa, Horn úr, a Disney on Ice csapattagjává avatta Vivient és nyakába akasztotta a csak bennfenteseket megillető "Disney belépőt" majd átnyújtotta neki Hófehérke külön ajándékát.

Reméljük, pici kis Vivien, ha majd egyszer felnőttként saját gyermekeidnek fogsz mesélni Hófehérkéről, eszedbe fog jutni a Csodalámpa dzsinnje, amely egyszer réges-régen "élőben" eléd varázsolta Hófehérkét és a többi kedvenc mesefigurádat.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Podium Produkció kommunikációs munkatársának, Horn Márton úrnak áldozatkész közreműködését, segítsége nélkül Vivien sosem találkozhatott volna személyesen álmai hercegnőjével.

Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2008.december 27.

A kívánságot a támogatásával teljesítettük. Köszönjük!

Archívum



Belépés