Beszámolók


3.Október


Dávid nagyon szeret énekelni, főleg a fülbemászó zenét kedveli, mindehhez még csak 9 éves.

Kedvence volt Zámbó Jimmy, nem véletlen, hogy az énekes testvére, Zámbó Árpi dalait is jól ismeri és kedveli. Így aztán igazán nagy öröm volt számára, hogy kérése teljesült és találkozhatott a művésszel.

Vasárnap kora reggel érkezett meg a Veszprém megyei kis faluba az RTL Klub autója és vitte Dávidot szüleivel együtt Budapestre a stúdióba, ahol közönség előtt egy készülő műsorban beszélgethetett kedvencével, Zámbó Árpival.

A zenész a felvétel után meghívta Dávidot a januári Jimmy-emlékkoncertre, illetve megígérte, hogy szervez egy jótékonysági koncertet Öreglakon, ahol a kisfiú szüleivel együtt él. A sztárparádé itt még nem ért véget, a folyosón találkoztunk LL.Juniorral, aki már több kívánságot is teljesített a Csodalámpának, és most bölcs tanácsokat adott Dávidnak a zeneiparról. Később Márióval futottunk össze, aki szintén ismerősként köszöntött bennünket.

Dávid bár nagyon elfáradt a hosszú órák alatt, valószínűleg soha nem felejti el ezt a napot: a kedvence, Zámbó Árpi, sztárok, stúdió, szereplés a tévében és nem utolsó sorban a közönség, amely tapsolt neki.

Köszönetet az RTL Klub Mónika show külön kiadása munkatársainak, hogy közreműködtek a kívánság teljesítésében.



Felkai Márta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2008. szeptember 28.

Archívum



Belépés