Beszámolók


22.Május

Minden kislány szíve vágya, hogy egyszer szép habos fehér ruhában, fátyollal a fején férjhez menjen. De, hogy mindezt 4 évesen? Hát bizony, manapság nem lehet semmit sem elég korán kezdeni.

Lénával a győri kórházban találkoztam először. Barbie újságot szorongatva várakozott a soron következő kezelésre. Nem kellett sokat kérdezősködnöm, hamar kiderült ugyanis: a kisasszony igazi fehér menyasszonyi ruhát szeretne. Megegyeztünk, hogy előcsalogatom a lámpásomból a Csodadzsinnt és munkára fogom. A dzsinn telefonált és keresgélt, hogy hol vásárolhatna ennek a törékeny kislánynak egy igazi álomruhát.

Az Annamária Esküvői Szalonban egy kedves hölgy azonnal a segítségünkre sietett. Alig várta, hogy találkozhasson Lénával, és feledhetetlenné tegye számára menyasszonyságának első napját. A belvárosi randevúnkra Léna még mit sem sejtve érkezett édesanyjával és természetesen a "férjjelölttel": édesapjával.



Izgatottan figyeltük, amíg egy felnőtt ara készülődött esküvőjére. De nem hiába a mondás, a türelem rózsát terem. Anett, az esküvői szalon tulajdonosa térült-fordult, bújtatott majd öltöztetett és Léna percek alatt hamvas fehér rózsaszállá változott. A gyönyörű ruhához perceken belül előkerültek a kiegészítők is: a könnyű fátyol, a hajdíszek és a nyakék.


Természetesen nem maradhatott el az ilyenkor szokásos fehér cipő sem, hiszen egy hölgy, - még akkor is, ha kicsi - legyen tetőtől talpig elegáns. Az esküvői szalonban szikrázhattak a strasszok és ékszerek, de legeslegjobban Léna szemei csillogtak. Az édesapa mindeközben izgatottan várta újdonsült mátkáját, hogy kézen fogva mindenkinek megmutathassa Győr sétálóutcáin.

Léna rendkívül boldog volt. Az időközben "lecserélt" anyuka cseppet sem bánkódott, már szervezte is az otthonmaradt családtagokkal Léna lagziját. Abban azonban nem vagyok biztos, hogy a házasság tartós lesz. A kislány ugyanis távozóban a fülembe súgta, hogy ez a délután annyira csodás volt, hogy meg kell ismételni. Ha hazaérnek úgy döntött feleségül megy a bátyjához is.

Remélem Léna, a mai nap varázsát sokáig őrzöd még kis szívedben, - és felnőttként a NAGY NAP reggelén - mosolyogva jut majd eszedbe hosszú menyasszonyságod első napja.



A győri Annamária Esküvői Ruhaszalonnak köszönjük az álmok valóra váltásában nyújtott segítségét.



Erdős Réka
Kívánságkoordinátor
Győr, 2008-05-20

'A kívánságot az támogatásával teljesítettük. Léna nevében is köszönjük!''

Archívum



Belépés