Beszámolók


12.Február

A Chou-Chou baba néhány ruhával és külön cumisüvegekkel egy óriási zacskóban érkezett a Bókay utcai klinikára. Dzsenifer mamájával megbeszéltük, ne árulja el, hogy visszük a babát, amiről már első beszélgetésünkkor, Dzsenifer áhítattal kérdezte, hogy "tényleg, megkapom?"

Ilyen vágyat nem lehetett sokáig nem teljesíteni... Szerencsére nagyon hamar ismét ott álltunk Dzsenifer ágyánál, aki amint meglátott minket, azt mondta: megálmodta, hogy ma megkapja a babát... na, ilyen, amikor valamit titokban akarunk tartani!

/ 5



Izgatottan bontotta ki a csomagot, és sikongatott örömében, hogy a Chou-chou baba beszélni is tud, éppúgy, mint a TV reklámban!
Ahogy kivettük a dobozból, boldogan ölelte magához, és mondta, hogy most már csak vele alszik, eteti, öltözteti, és csak ici-picit hallgathattuk meg, hogy hogyan tud beszélni, miket mond, nehogy az elem kimerüljön.

Reméljük, a baba segít majd, hogy Dzsenifer, akinek a tanárnénije épp aznap telefonált, hogy kitűnő lett a bizonyítványa, és osztályelső is, minél előbb felépüljön. Erre, úgy láttuk minden esélye megvan. Köszönjük!

Titkos Rita és Flandera Tünde
kivánság-koordinátorok

A kívánságot az támogatásával teljesítettük. Dzseniffer nevében is köszönjük!

Archívum



Belépés