Beszámolók


11.Október


From: **** Gabriella mailto : ***@freemail.hu
Sent: Tuesday, October 09, 2007 9:09 PM
To: info@csodalampa.hu
Subject: ***** Martin beszámolója a korfu-i utazásról

Egyik nap mikor hazajöttem az iskolából, Anyukám azzal a hírrel fogadott, hogy a Csodalámpa Alapítvány megvalósítja egy régi álmomat. Eljuthatok Korfu szigetére és láthatom a tengert.
Nem nagyon hittem, hogy ez valósággá válhat.

Úgy tűnt, hogy ez is olyan átlagos szeptember lesz, mint a többi,de mire észbekaptam néhány nap múlva, már a reptéren találtam magam.

Nagy örömmel, de ugyanakkor izgalommal eltelve vártam az utazást, nem tudtam elképzelni, hogy lehet ilyen rövid idő alatt ilyen fantasztikus utazást megszervezni.
De úgy látszik, a felnőttek számára semmi sem lehetetlen, "Csodalámpás Sándor" mindenre gondolt. Messonghi Beachen a tengerre nézett a szállodai szobánk, ajándékokat kaptam, elintézte, hogy bemehessek a repülőgépen a pilótafülkébe, még a repülőn is az ablak mellett ülhettem.

Meglepetések sora várt rám és az igazi csoda csak akkor kezdődött.
Nem is gondoltuk, hogy az egész hetünk ilyen sűrű lesz: elmentünk egy szigettúrára, megnézhettem a Sissy-kastélyt, Paleo Castritsa-n az öbölben hajókázhattam, felmentünk a Bella Vista kilátóba.
Még egy üvegfenekű hajón is utazhattam, ami egy fóka-showra vitt el és ahol búvárok mutatták meg a víz alatt a tenger élővilágát. Ez kissé izgalmasra sikeredett, mert utunk közben elromlott az idő és vihar tört ki a tengeren. Klassz kalandban volt részem, de szerencsére épségben megúsztuk.

Élményeimet órákon át tudnám sorolni, de ebbe a levélbe nem fér bele minden. Sosem felejtem el ezt a csodálatos hetet. Kívánom, hogy minél több gyerek kívánsága így teljesüljön, mint az enyém.
Büszke vagyok még arra is, hogy Tihanyi Sándor személyében egy új barátot kaphattam, aki úgy teljesítette minden kívánságomat, még olyanokat is amiket el sem árultam neki, mintha loo éve ismerne.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki segített abban, hogy az álmom valóra váljon, és eljuthassak Korfu szigetére.

**** Martin

Martin nevében is köszönjük a segítséget Gönci Tibornak (Travel 2000 Utazási iroda), Nagy Róbertnek és Tihanyi Sándornak a hibátlan szervezésért, az Európai Utazási Biztosító Rt.-nek, a TUI Magyarország Kft-nek, és nem utolsósorban a Messonghi Beach Hotelnek a fantasztikus szállásért.

/ 5



Archívum



Belépés