Beszámolók


20.Augusztus

Csabi nyáron szüleivel és testvérével a Balatonnál nyaralt, ahol kipróbálhatott egy gokartot. Annyira tetszett neki ez a "jármű", hogy kérdés sem volt, mit kíván a "Csodalámpától".

Csabi vidám, mosolygós, örökmozgó kisfiú, aki érkezésünkkor ügyet sem vetett ránk. Az udvari játszadozás közben beszédbe elegyedtem vele, beszélgettünk a nyári élményekről és a gokartokról. Ezalatt valami "csoda" történt a kapuban: felbukkant egy gokart.

Csabinak elállt a lélegzete, felpattant addigi járgányáról és csendben ezt mondta:
- Én pont ilyet akartam!

Miután elmondtuk neki, hogy ez az övé, kaptam tőle egy nagy puszit és már fel is pattant rá. Hihetetlen érzés volt, mikor kétszer is megkérdezte, hogy ez már biztos az övé?, hogy nem viszi el senki?

Már kezdett esteledni és Csabi csak tekert és tekert... Mosollyal az arcán, integetve búcsúzott el tőlünk.

Kívánunk neki sok-sok boldog, szép napot és jó egészséget!

Örülünk, hogy megismerhettük őt és családját !

Albelné Benkő Beatrix és Albel Róbert
önkéntesek
2007.08.13.


Feladó: *******@fibermail.hu Címzett info@csodalampa.hu Tárgy: *** Csabika köszönete

Kedves Alapítvány!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy a kisfiúknak, Csabikának a kívánságát teljesítették és ilyen hamar! !!!Nagyon nagy meglepetés volt számára és nagyon boldog volt, hogy kaphatott egy ilyen gokartot! Még később is azt kérdezte, hogy " Tényleg nálam maradhat" ! Iszonyatosan jó érzés ez, amit csak még egyszer nagyon köszönünk!

És ezuton szeretnénk a Notheisz Ballon Kft-nek is megköszönni, hogy elhozták nekünk a gokartot, még ilyen messzire is!!! (Sajnos nem tudjuk az elérhetőségüket)

Még egyszer köszönjük, jó egészséget és minden jót kívánunk Mindenkinek!!! Üdvözlettel:

      • Csabika és családja

Archívum



Belépés