Beszámolók


22.Június

Évekkel ezelőtt történt, hogy Zsóka részese volt egy fergeteges Crystal koncertnek a Balaton partján. A 17 éves lány azóta dédelgetett álma, hogy találkozhasson az együttes tagjaival: Lajtai Katalinnal és a Kasza fivérekkel.

A vágyott randevúra több mint fél évet kellett várnia a nagyigmándi lánynak, de ezen a júniusi szombaton neki szólt a győrszentiváni szabadtéri koncert.

Zsókát szülei és a bátyja is elkísérte a nagy napra, akiknél - be kell, hogy valljuk, - nemigen találkoztunk jobb kedélyű, életszeretőbb emberekkel. A szervezők ötletes megoldásának köszönhetően Zsóka, a színpaddal szemben, a vezérlőpult mellett emelt alkalmi "páholyból" nézhette végig a majd két órás lemezbemutató koncertet.

A show után a VIP sátorban várakozott a család, amíg az együttes tagjai végtelen türelemmel és mosollyal eleget tettek az ilyenkor szokásos autogram-rohamnak.

Aztán eljött a pillanat, amikor rákerültek az aláírások arra a Crystal CD-re is, amelyet a csapat hozott ajándékba Zsókának. De természetesen dedikálták polót és fényképet is, azaz mindent, ami egy ilyen élményt felejthetetlenné tesz.

Ezúton is köszönjük a Crystal kedvességét és segítségét, hogy egy újabb Csodalámpás kívánság teljesülhetett iylen szuper körülméynek között!

Zsókának jó egészséget, családjának pedig változatlan derűt, jókedvet kívánunk!

Győr, 2007. június 16.
Erdős Réka, Csiszárné Gabi, Zajovicsné Betti
kívánságkoordinátorok

Archívum



Belépés