Beszámolók


2.Március

Tamás (11) egy laptop-ot kért a Csodalámpától tanuláshoz és persze játszani.

Sajnos betegsége nemrégiben kiújult, így a számítógép átadására – minden szándékunk ellenére - csak a Szent László Kórházban kerülhetett sor.

A találkozó egyeztetésekor kértem édesanyját, hogy próbálja titokban tartani, mi jön lesz később délután, de Tamás gyanút fogott, mert miért is hívná mamáját egy idegen… Egy szó mint száz, édesanyjának nem volt szíve tovább titkolódzni.

Sajnos Tomi immunrendszere most olyan gyenge, hogy a jókora dobozt először csak a külső folyosói ablakon keresztül tudtuk megmutatni és még csak kezet sem foghattam vele… (Aki már járt a Szent László Kórházban, tudja, miről beszélek.)

A dobozt így is széles mosollyal üdvözölte Tomi.

Más megoldás nem lévén, édesanyja vitte be a gépet a steril részlegbe, és a képeket is ő készítette el honlapunk részére.

Mielőbbi jobbulást és sok-sok vidám percet kívánunk Tominak a pompás Fujitsu-Siemens gép társaságában.

Patzauer Gábor és Pallag Erika

Levelünk érkezett Tamástól!

Kedves Csodalámpa!

Nagyon nagy meglepetés ért pár nappal ezelőtt.Megkaptam Tőletek a várva várt lap-topot. Sajnos újból visszakerültem a félsteril szobába s így ez az egyetlen lehetőségem hogy barátaimmal tarthassam a kapcsolatot.Igennagy segítségemre van a tanulásban is. Köszönöm szépen a segítségeteket.

Üdvözlettel: ****** Tomi

Archívum



Belépés