Beszámolók


14.December

Veronika kívánságát épp Mikuláskor tudtuk teljesíteni - ennek megfelően úgy véltük, legyen ez az este egy kicsit több, mint egy kívánságteljesítés. A barnahajú fodrászbaba - aminek igazi, fésülhető, süthető és mosható haja van hatalmas dobozban érkezett meg a Tűzoltó utcába, Veronika egészen kicsi kora óta fodrász szeretne lenni, és nagyon vágyott egy olyan fodrászbabára, amin már gyakorolhatja leendő szakmáját...

Amikor a doboz kinyílt, csak ennyit suttogott: "épp ilyet szerettem volna!". Simogatta a gyönyörű arcú baba fejét, és izgatottan nézegette a dobozban lapuló egyéb kincseket: többféle paróka, egy fej, amire a parókákat fel lehet rögzíteni, hogy a frizura elkészüljön, fésük, hajgumik, anyagokat, amikből fátyol, és egyéb hajdísz készülhet - hiszen tudtuk, hogy Veronika nagyon ügyes kezű, legutóbbi látogatásunkkor épp gyöngyöt fűzött, és megmutatta a már elkészült remekműveket is.
A csodalámpás "Mikulás" egy nagy puttonnyal is érkezett - az apró kincsek közül válogathatott Veronika is, és a kórház valamennyi osztályán az összes gyereknek jutott ajándék bőven. Hazafelé indultunk, amikor nagy meglepetés várt minket a folyosón:

Veronika állt ott az egyik gyönyörű parókában boldogan mosolyogva... A kórterembe bekukkantva... a mamák épp maguk közt próbálgatták a parókákat... Felejthetetlen Mikulásnap volt mindannyiunknak. Köszönjük!

Flandera Tünde, Titkos Rita, Kovács Judit
kívánság-koordinátorok
2006.12.06.


/ 3



A kívánság teljesítéséhez nyújtott segítséget köszönjük a MOL Zrt-nek!

Archívum



Belépés