Beszámolók


18.Október

Képriport

/ 9




Viki nagy napja

Csodás reggelre ébredtünk szeptember 30-án, szombaton. Viki nagy várakozással indult el szüleivel és velünk a nagy túrára. Szikrázó napsütésben autókáztunk a Városligetbe.

A Vidám Park előtt találkoztunk vendéglátóinkkal, akik még egy nagy meglepetéssel is szolgáltak Zoli bohóc személyében, aki végigkísérte Vikit a parkban, mindenre felült vele és mókásabbnál mókásabb trükkökkel örvendeztette meg a pici lányt, de minket felnőtteket is. Még az elszabadult ajándék lufit is lehalászta a tetőről! A kislány élvezte a körhintákat, úgy vezette a játékjárműveket, mint egy felnőtt. Sőt a "hernyó"-t is jobban bírta, mint édesapja és Zoli bohóc. Öröm volt látni mosolygós arcocskáját menet közben. Egy kis ebédszünetet követően szintén a Budapest Taxi jóvoltából - a bohócot is nekik köszönhetjük - a Bugy-s autó átszállította Vikit és szüleit az Állatkertbe.

Miután csatlakoztunk hozzájuk, elindultunk a majmok és zsiráfok felé. Aztán az elefántok kifutójánál átadtuk Vikinek a Zitta nevű elefánt örökbe fogadását igazoló oklevelet. Most már ő is "szülővé" vált. Aztán barangoltunk tovább, minden érdekelte, estig bírta volna a nézelődést. De ennek a szép napnak is vége lett, így visszakocsikáztunk a valóságba, a kórházba. Vikire újabb kezelések, nagy csaták várnak, de reméljük, hogy erőt adhattunk a folytatáshoz! Gyógyulj meg Viki miharabb!

Sulija Anikó
Krekó Viktória

2006.09.30.

Köszönetet mondunk:

Archívum



Belépés