Beszámolók


13.Szeptember

Beszámoló helyett álljon itt egy friss önkéntesünk levele az Alapítvány vezetőjéhez:

Subject: Patzauer Évának!

Date: Mon, 11 Sep 2006 19:50:02 +0200 (CEST)

From: Kornis Kriszti

To: info@csodalampa.hu

Kedves Éva!

Nagyon örülök, hogy már személyesen is ismerjük egymást. Nagyon klassz volt a Vasőttörténeti Találkozás! A hangulat remek volt és oldott! Mindneki barátságos volt és segitőkész!

Úgy örülök (és anyukám is és minden szervező), hogy Sanyikának tudtunk segiteni és leirhatatlan érzés volt látni ezen a kisfiún a boldogságot, ahogy mosolygott.

Kecskeméti Tamás a Farkashegy Aeroklub elnöke fogadott minket. Mikor megérkeztünk Sanyika még csendes volt, de aztán mikor elindult az "idegenvezetés" már mert kérdezősködni: Ez mire jó? Azzal mit csinálnak... Oldódott a hagnulat, beültettük más gépbe is, kibróbálhatott minden jó dolgot. Amikor meg sétáltunk az ő kis gépéhez, amivel repülni fog, megint kicsit elcsendesedett, visszahúzódó lett és meg volt illetődve.

Beültettük a gépbe, bekötöttük és már mosolygott is. Beszállt a vezető is a gépbe (Lőb Gyula bácsi), Sanyika kiváncsian várta a folytatást. Becsukódott az ajtó. Sanyika mosolyog. Beszélgetnek bent, viccelődnek, még halljuk mit mondanak. Felszállási jel, és indulás. Sanyika az ablakon át néz ki mi integetünk, ő integet és mosolyog. Végig néztük a repülést. Majd leszállást. Sanyika kikerül a gépből, az első, amit mondott: "Nagyon jó volt!" Fülig ért a szája, boldogan nevetgélt, majd Még egyszer mondta: "Nagyon jó volt! Nem is volt tériszonyom. Nem láttam az embereket, mert olyan kicsik voltak, csak a házakat láttam, hogy ott vannak."

Leirhatatlan érzés volt egy gyerkőcnek jót tenni. Szerintem ezen a napon Sanyika és én voltam a világ legboldogabb embere. Nagyon jó érzés volt, hogy Sanyika szavaival éljek: Nagyon jó volt. sok sok köszönet és amint tudok másnak is segitek, mert tetszik a Csodalámpa!!

Kornis Kriszti

Segítőink voltak:

Sulija Anikó, Piacsek István
koordinátorok
2006-9-9

Archívum



Belépés