Beszámolók


13.Június

Niki kezelésen volt a pécsi klinikán édesanyjával, szeretteitől és otthoni barátaitól távol. Nagyon nehéz napokat élt éppen át, sokat sírdogált, amikor a Csodalámpa dzsinje akcióba lépett.
Budapestről érkezett egy nagyon kedves fiatal hölgy a Niki által oly nagyon vágyott kamerás mobiltelefonnal. Az akkor szomorú kislány arcára vidám mosoly költözött. Nemcsak a telefont kapta, hanem egy nagyon aranyos Nikinek tetsző telefontartót is, amit a nyakába akaszthat. Ezenkívül még egy titokzatos csomagot, amelyből matricás album, színezőkönyv, mesekönyv, napló apró lakattal, édesség és még egy pár csoda került elő.
Niki csakúgy ragyogott. Keveset beszélt, de a szeme elárulta boldogságát. Rögtön ki is próbálta a telefont, de mielőtt bármit is csinált volna vele, felhívta messze otthonában lévő édesapját. Aztán képeket és telefonszámokat gyűjtött és ismerkedett a különböző funkciókkal amikre képes a telefonja. Akkor és ott a kezelés kín-keservei feledésbe merültek. Nagyon büszke volt az ajándékaira és mindenkinek örömmel megmutatta.

Köszönjük ezt a csodálatos felajánlást az EMEF Első Magyar Energetikai Fejlesztő és Szolgáltatő Kft. ügyvezetőjének Hermann Tündének!

Bezdánné Végh Tünde

2006.05.24.


Archívum



Belépés