Beszámolók


19.December

Az Oroszlányban élő 4 éves Vince kívánsága hajók, főleg nagy hajók megnézése volt. Szeptember első hétfőjét ő is nagyon várta. Igaz, nem iskolába, sőt még csak nem is óvodába ment, hanem Budapestre, ahol ezen a délutánon teljesült a kívánsága. Már a Duna-parton sétálgatva is megcsodálta a jövő-menő hajókat, aztán odaértünk a Hunyadi motoroshoz, ahol a hajó kapitánya üdvözölte Vincét, és vezette körbe: megmutatta a fedélzetet, a kapitányi kabint, a kormányfülkét... Aztán elindult vele a hajó: tett egy nagy kört, Vince tiszteletére dudált mélyen és magas hangon, majd kikötött a Vigadó téren, ahol komoly urak fogadták a kisfiút. És a csoda csak most jött! A kívánsága igazából most teljesült. A Németországból érkezett DonauPrinzessin személyszállító hajót nézhette meg. Itt is a kapitány (magyar!) vezette körbe. A háromszintes hajón aztán volt minden! Még úszómedence is! Sajnos, ezt nem próbálhatta ki Vincus, pedig a kapitány megengedte.

Az eseménydús délután, a sok élmény bizony kicsit elfárasztotta, és alig várta, hogy otthon legyen, hogy elmesélhesse mindezt anyának és apának, és megmutathassa a sok-sok ajándékot, amit a "hajós bácsiktól" kapott.

Köszönjük a felejthetetlen élményt a Mahart PassNave Személyhajózási Kft-nek, Kovács Zoltán igazgatónak, aki lehetővé tette, Kautz Istvánnak, aki megszervezte, a Hunyadi kapitányának és legénységének, a német személyszállító hajó kapitányának, és mindenkinek, aki ezt a délutánt egy beteg kisfiú kívánságának teljesítésére fordította.

Joó Gabriella
önkéntes segítő
2005.09.05.

A kívánság utóélete

Date: Thu, 8 Sep 2005 16:01:27 +0200 (CEST)

From: ****@axelero.hu

To: joo.gabriella@csodalampa.hu

Tisztelt Gabriella, és Csodalámpa alapítvány,

Nagyon szépen köszönjük a Vincének nyújtott lehetőséget. Vince igazán élvezte, azóta egyfolytába a hajómodellel hajókázik és a kapitány sapka a mindene. Köszönet a fényképekért, nagyon jó képek. Külön szeretnénk köszönetet mondani a MAHART dolgozóinak, az izgalmas kalandért. Ma voltunk kontroll vizsgálaton , és úgy tűnik, hogy minden rendben. További jó munkát kívánunk az alapítványnak,

Üdvözlettel egy kis hajóskapitány, és nagymamája.

Köszönjük a MAHART segítségét!

Archívum



Belépés