Nekünk írták


1.Január
31.Március

From: Lengyel Andrea
Sent: Monday, March 23, 2009 9:42 PM
To: Bakonyi Joli; Csodaposta
Subject: egy kívánság utóélete

Kedves Mindenki! Örömmel számolok be, hogy *** Huba nevű gyermekünknél a kívánságának utóélete lett és valószínű ez folytatódni is fog, diák és tanár viszonyként.

Czutor Zoli a Belmondo együttessel hétfőn a JATE Klubban lépett fel, de előtte rengeteg programja közepette, meglátogatta a decemberben elektromos gitárt kapott Hubát.
Zoli akkor is részt vállalt a kívánság teljesítésében és az első szóra szívesen látogatott el Hubáék otthonába.
A beszélgetés után a gitáré lett a főszerep. Zoli ajándéka személyes jelenléte mellett egy gitárjátékot oktató kottafüzet volt, aminek Huba nagyon örült.

Zoli tanár úr elvállalta Huba gitároktatását és email, skype címek cseréje után online gitárórát tart majd. Nagy örömet okoztunk a látogatással, de mint minden ilyen alkalom nekünk is nagyon sokat adott.

Andrea


28.Március

From: *** István mailto : ***4 @ freemail.hu
Sent: Monday, January 26, 2009 5:50 PM
To: info@csodalampa.hu
Subject: Lehet [SPAM]

Kedves Csodalámpa!

Nagyon szépen köszönöm a laptopot, amit kaptam. Nagyon nagy segítség lesz a közeljövőben, hiszen harmadikos gimnazistaként lassan a továbbtanulás előtt állok és egyetemen, vagy főiskolán csak hasznomra válhat ez a laptop. És netalántán, ha ismét kórházba kerülnék, legalább nem fognak olyan unalmasan eltelni a napjaim. Köszönettel: ***** István


28.Március

From: B*** Emese mailto : **** @ freemail.hu
Sent: Tuesday, March 03, 2009 8:01 PM
To: info@csodalampa.hu
Subject:

Kedves Csodalámpa Alapítvány!!!

Ezúton is szeretném nagyon-nagyon megköszönni, hogy teljesítették a kívánságomat. Február 28-án szombat reggel megkaptam a várva várt gitárt. Annyira gyönyörű és nagyon szép hangja van. Rengeteget játszom rajta, amikor csak időm van rögtön kézbe veszem. Csak késöbb vettük észre, hogy még egy hangológép is van benne. Mégegyszer köszönöm, hogy teljesítették a kívánságomat!!!!! Sok-sok kitartást, lelkesedést kívánok a munkájukhoz! Remélem még nagyon sok gyereknek okoznak hasonlóan nagy örömet.

Üdvözlettel: Emese Szentendréről



Belépés