Nekünk írták


1.Január
29.December


From: F*** Zsuzsa mailto : f***.zsuzsanna @ freemail.hu
Sent: Sunday, December 28, 2008 9:31 PM
To: info@csodalampa.hu
Subject: köszönet

Kedves Csodalámpa! Gyermekem, *** Dániel kb. 2 éve nem tud önállóan járni, ami mindennapi életünket bizony eléggé megnehezíti. De Dani arcán csak ritkán látni rosszkedvet vagy beletörődést.

Az idén nyáron ő is kívánt a Csodalámpától. Szeretett volna megtanulni úszni. Ehhez a lehetőséget Önök biztosították, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni.

Dani az úszástanulásban nagyon jól halad, melyben az is közrejátszik, hogy egy fantasztikus úszómestert talált számára Németh Eszter személyében az alapítvány. Végtelen türelemmel és hozzáértéssel oktatja az úszás fortélyait, Dani számára ünnepnap az, amikor Eszter foglalkozik vele. Köszönjük, amit tesz a fiamért.

Tisztelettel: F*** Zsuzsanna, Dani anyukája


18.December

From: ^.^ ***14@citromail.hu
Sent: Thursday, November 06, 2008 6:15 PM
To: info@csodalampa.hu
Subject: Köszönöm

Már nagyon régota szeretem volna egy rózsaszínű laptopot.Hála a Csodalámpa alapitványnak és adományozó cégnek sikerült megk apnom.A gép nagyon jól felszerelt sőt windows xp programal és játékokal is megleptek.Mégegyszer nagyon köszönöm, ez egy életre s zólo élmény volt.

K****** Renáta


18.December

From: *** Bogi ***@hotmail.com
Sent: Wednesday, December 17, 2008 6:02 PM
To: info@csodalampa.hu
Subject:

IDÉN DECEMBERTBEN KERÜLTÜNK AZ 1.SZÁMÚ KLINIKA VESE OSZTÁLYÁRA 4 ÉVES KISLÁNYOMMAL RÉKÁVAL..
CSODÁLKOZVA VETTÜK ÉSZRE HOGY MENNYI JÁTÉK ÉS KÖNYV VOLT OTT. SAJNOS MÁR A KÓRHÁZ TÖBBI OSZTÁLYÁT IS ISMERJÜK MERT RÉKA ÚJRA BETEG. DE A TÖBBI OSZTÁLYON NEM TAPASZTALTAM, HOGY ENNYI ENERGIÁT FEKTETTEK VOLNA ABBA, HOGY JOBBAN ÉREZZE MAGÁT A GYEREK. RÉKA 2 TESTVÉRE NAGYON SZERETETT BEMENNI RÉKÁHOZ MERT OTT "JÓKAT LEHET JÁTSZANI".NEKÜNK EZ SOKAT SEGÍTETT.

KÖSZÖNJÜK!!!

K*** RÉKA KINCSŐ(KISBETEG)
K*** BOTOND (TESTVÉR)
K*** VIRÁG (TESTVÉR)



Belépés