Nekünk írták


1.Január
24.Március


From: Báthori Gyula mailto : v***** @ freemail.hu
Sent: Tuesday, March 22, 2016 4:58 PM
To: Csodalámpa Alapítvány
Subject: B***** Kornél köszönete

Drága Csodalámpa!

Szeretnénk megköszönni az ajándékot amit Kori kapott,mert mérföldkövekkel megkönnyítette az életünket.Találó ennek a nagyszerű csapatnak a névválasztás,mert tényleg minden alkalommal amikor egy gyermeknek teljesítik a kívánságát egy csoda válik valóra.Mi sokat járunk elektromágneses rehabilitációra,ami nem fájdalmas de kellemetlen.Kori 6 éves lesz,egész életében vizsgáltát,kutatták a betegségei okát,ami gyakran nagy fájdalommal jár. Kornél epilepsziás,a gyakori rohamok,az állandó fejfájás,a gyógyszerek mellékhatásai,gyanakvóvá tették,az elektromágneses kezeléseken már harapott,hadakozott,rugdosott és letépte a fejéről a berendezést.Aztán megkapta Önöktől a tabletet.Szinte kicserélődött Kori,nem hittünk a szemünknek.A boldogságtól könny futott a szemünkbe.Végig ülte-üli,csendben a mesét nézve a 20 percig tartó kezelést.

Nem tudunk elég hálásak lenni.Minden nap eszünkbe jut,hogy ebben a rohanó világban,ha beteg van egy családban az emberek inkább elfordulnak Tőlünk.A Csodalámpa Alapítvány Csapata egy reménysugár,hogy vannak akik nem így tesznek,hanem áldozatos munkájukkal azon dolgoznak,hogy örömet szerezzenek ebben a nehéz életben.Minden rászoruló gyermeknek boldogságot,örömet szereznek,álmokat váltanak valóra.

Köszönet hogy a kisfiunk már nem sír a kezelés alatt.Köszönet minden jó szóért és az ajándékért.Minden jót kívánunk a munkájukhoz,hogy még minnél több gyermeknek tudjanak örömet szerezni.
Áldja meg a Jó Isten Magukat!!!
B**** Kornélka és családja.


9.Március



Kedves Csodalámpa Alapítvány! Kedves Sipos Zsuzsanna!

Szeretnénk elmondani, hogy mekkora örömet szereztek kisfiúnknak, Kristófnak. Az oly régóta dédelgetett álma vált valóra február 8-án. Szinte el sem akarta hinni. Izgalomtól remegő kézzel vette át az ajándékát.
Annyira meghatódott, hogy alig tudott megszólalni. Azóta is töretlen az öröme.
Nagyon hálásak vagyunk, hogy a "Dzsinn" teljesítette kisfiúnk szíve vágyát!
Köszönjük önzetlen és áldozatos munkájukat! További sok sikert és beteljesült álmoktól csillogó szemű, gyógyuló gyermekeket kívánunk!!!!
Hálával és köszönettel: T***** Kristóf és szülei


1.Március



From: E****i Dánielné mailto : e******i @ freemail.hu

Sent: Friday, February 26, 2016 6:08 PM

To: csodalampa@t-online.hu

Subject: Köszönőlevél

Kedves Csodalámpa Alapítvány!

E*****i Dani anyukája vagyok. Amikor Dani decemberben a kórházban feküdt betegsége miatt, nagy meglepetés volt számunkra, hogy megkeresett minket az alapítvány koordinátora, és közölte velünk, hogy teljesítik Dani egy kívánságát. Végül fiam egy Sony okostelefont kért, mivel még nem volt saját telefonja.
Amikor januárban váratlanul állapotromlás miatt visszamentünk a kórházba, nagy öröm ért minket, mert megkapta a telefont. Azóta is boldogan használja.

Nagyon-nagyon köszönjük az Alapítványnak és Niko Glaub úrnak is ezt a szép ajándékot és kívánjuk, hogy még sok-sok gyermeknek okozzanak ilyen nagy örömet, mint Daninak!

Köszönettel: Dani és családja



Belépés