Nekünk írták


1.Január
30.Október


D**** Adrienn Édrienn

2015. október 29. 18:05

Kedves Csodalámpa. D****** Adrienn vagyok Dövényből.
Budapesten október 22-én a Semmelweis-kórházban egy nagy meglepetést okoztak számomra amit ez úton is szeretnék nagyon meg köszönni önöknek, és a laptopot adományozó Péter bácsinak.
Készültek közös fotók az adományozóval. Ha egy mód lenne rá szeretném ha a készült fotókat meg kaphatnám privát üzenetben. Maradandó emlék képem legyen arról a napról.
Mindent köszönök, hogy segítettek ebben, a kívánságomat valóra váltották amivel nagyon nagy örömöt okoztak nekem. Remélem nagyon sok beteg gyereknek tudják a kívánságaikat valóra váltani. Mert az leírhatatlan érzés. Előre is köszönöm a képeket. Nagyon sok erőt és egészséget kívánok önöknek a jövőben és a kis betegeknek! Puszi.

Kedves Adrienn, örülünk az örömmödnek és a képket természetesen elküldjük.

19.Október

Facebook lapunkra érkezett:

Edit Z***r
2015. október 13. 23:23
Kedves Csodalámpa ) Hogy tudunk köszönetet mondani azért, hogy **** Boglárka megkapta azt amit kívánt. Jogosítványra vágyott. Önöknek hála, jövő héten hétfőn már kezdheti a tanfolyamot. Az oldalon szeretnénk (ha lehetőség van rá) köszönetet mondani. Nagyon-nagy boldogság volt- van és lesz. Egy egész életen át, arra fog gondolni, hogy valóra vált a kívánsága. Köszönjük minden munkatársnak és a felajánlónak. Üdvözlettel. Z****r Edit az anyuka.

Csodalámpa Alapítvány
Feladó: Éva Patzauer
2015. október 17. 6:09
Kedves Edit! Nagyon kedves, hogy máris írt nekünk. Számunkra nagyon fontos, hogy örömet szerezzünk a gyerekeknek, ezzel is segítve gyógyulásukat. Drukkolunk, hogy minél jobban vegye Boglárka az akadályokat, gyorsan le tudjon vizsgázni és az autóutak "ördöge" lehessen. Sok szeretettel, jó egészséget kívánva Boglárkának: Csodalámpások



Belépés