A Csodalámpa hírei


28.Március

Alig 7423 nap telt el az akkor 3 éves Csaba kívánságának teljesítése óta, és „máris” teljesíthettük az 5000. kívánságot.
De nézzük számokban, hogyan is telt az elmúlt 20 év…

A legtöbb beteg gyermek - több mint 2500-an - elektronikai eszközöket kértek, hiszen a hosszú kórházi tartózkodások során szükségük volt az eszközökre a tanuláshoz, kapcsolattartáshoz és a szórakozáshoz. 1000-nél több kisbetegünk kívánságát teljesítettük azzal, hogy kül- és beltéri játékokat, sporteszközöket, hangszereket vettünk nekik.

Majdnem 600 gyermek utazhatott vagy mehetett el olyan helyekre, ahová talán sosem jutottak volna el.
Sokan voltak azok a gyerekek is , akik példaképükkel, kedvenc zenészükkel, írójukkal - és még sorolhatnánk a sokfajta híres embert - találkozhattak. Bármit kérhettek volna, de ők erre vágytak és ezekkel a találkozásokkal egy életre szóló élményt kaptak.
Csak néhány közismert név közülük: David Copperfield, Halász Judit, Carlos Santana, Michelisz Norbert, Sir Gordon Ramsay...

És vannak csodalámpás gyerekek, akik tanulni szerettek volna. Fotózni, autót vezetni, főzni vagy zenét tanulni.

Így volt ezzel Zoé is, aki hegedülni szeretne megtanulni, ha már kiskutyát nem kaphatott a családi tanács döntése alapján.

Zoé az 5000. csodalámpás gyerek,
akinek megvalósíthattuk az álmát!




A 8 éves Zoé visszafogott, kedves kislány, aki nagyon izgatottan várja új hegedűjét és a zeneórákat. Hetente kétszer fog gyakorolni, hogy megtanulhasson játszani a hangszeren.

Köszönjük támogatónknak, a Palóznaki Jazzpikniknek és Kiss-Varga Roberta zeneművésznek, hogy támogatásukkal segítik Zoé tanulmányait és missziónkat!

<attribute aktualis=100>


Belépés