A Csodalámpa hírei


1.Január
23.Március

Szőregi Rezegők és Hatetudnád Tánccsoport szervezésében megrendezett I. Szőregi Folkbál szervezői a rendezvényen gyűjtést indítottak a Csodalámpa javára.

Az összegyűlt 62.000 Ft adományt az Ady kör rendezvényén Nagy Zita adta át a Csodalámpa országos kívánságteljesítő hálózata képviselőjének, Nagy Andreának.

Köszönjük a szervezőknek, Számfira Máténak és Nagy Zitának, és természetesen a tombolavásárlóknak a támogatást!


3.Március

2018.03.03-án tartottuk idei országos önkéntestalálkozónkat, ezúttal az Európa 2000 középiskola segítségével.
A Csodalámpa 15 éve teljesíti nagybeteg gyerekek kívánságait országos kívánságteljesítő hálózata segítségével. Évente szervezünk önkénteseink számára találkozót, elsősorban "best practice" csere és továbbképzési céllal és természetesen nem maradhat ki a programból a közösen elért eredmények és a jövőre vonatkozó elképzelések, feladatok ismertetése sem.

Természetesen esett szó az 1%-os kampányról is - a kívánságok teljesítéséhez szükséges éves finanszírozás 15-20%-át ebből fedezzük.


Az idén kicsit "lazábbra vettük a figurát" a már említett témákon túl üdvözöltük legrégebbi önkénteseinket, tortával ünnepeltük a 15 év sikereit és örömmel hallgattuk meg többük Csodalámpához fűződő megható élményeit.

/ 5




A hivatalos program után a bátrabbak tánctanulásba bonyolódtak, mások henna-festést kérhettek, megint mások a L'Oréal szakemberei segítségével sminkbemutatón vettek részt.

Ezúton is köszönjük a megjelent és a távollévő önkénteseinknek a sok és sokféle segítséget, a rengeteg, pénzben kifejezhetetlen munkát, amellyel nagybeteg gyerekek életébe örömet, boldogságot csempésznek, reményt és erőt adva a gyógyuláshoz.
Köszönjük továbbá az Európa 2000 középiskola vezetőségének és diákjainak, a Másolófutárnak és a L’Oréal Magyarország Kft. vezetésének, hogy hozzájárultak idei találkozónk sikeréhez.



Belépés