Csoda Blog


15.Április

Szemezgetések egy kedves sportoló nagykövetünk blog bejegyzéseiből:
Itt az ideje változtatni, változni, alkalmazkodni, elkezdeni az UTAT... hogy egyszer én in IRONMAN legyek... és ezzel együtt egy egészségesebb EMBER. Ez az én utam. Elkezdtem járni rajta. És jó.

A triatlon nem foglalkoztatott nagyon. Aztán eljutottam Nagyatádra fotózni az eXtremeMan hosszútávú triatlon versenyt. És ott a rajt, a verseny és az eredményhirdetés hangulata magával ragadott. Elhatároztam, hogy egyszer ÉN IS IRONMAN leszek! Ezt át kell élnem! Persze az út hosszú, és igazából - most már tudom - az a lényeg, nem maga a verseny!

A felkészülésemmel párhuzamosan egy jótékonysági gyűjtséhez is csatlakoztam a Csodalámpa Alapítvány segítségével. Nagyon örülök, hogy ennyien támogattatok egy nemes célt! Ezúton is köszönöm mindenkinek!

upload:CsodaBlog/Buti_Tama_s_Triatlon.jpg


9.Április

Egyik kedves Jótékony Sportoló Nagykövetünk gondolataival foglalnánk össze a vasárnapi Vivicittá versenyen történteket:
Ti támogattátok a Csodalámpát, én lefutottam a félmaratont! Köszönöm szépen mindenkinek, aki támogatta az Alapítványt, jó csapat vagyunk együtt :-)
Minden Csodabogárnak - támogatónak és szurkolónak nagyon köszönjük!
"Add tovább, hogy van tovább!"


26.Március

Tóth Tamás 'Csodabogarunk' hivatalosan is elindította a 2017. évi versenysorozatot!
Add tovább, hogy van tovább!
Csatlakozz Te is!

upload:CsodaBlog/To_th_Tama_s_Csodaboga_r.jpg


28.Február

A jó idő közelsége sokakat kicsábít a szabadba, ilyenkor többen indulnak útnak, túrázni, futni, kerékpározni. Mindegy, hogy első alkalom vagy a 'téli álom' után vágunk neki, mindennek az alapja a fokozatosság és a rendszeresség.
Hosszútávon megtérül ha következetesek és "higgadtak" vagyunk. Egy edzettségi szintet fel kell építeni, főleg ha azt szeretnék, hogy az tartós legyen.
Alapvetően három tényezőnek kell egyensúlyban lenni a teljes sikerhez: edzés, pihenés, táplálkozás.
Tapasztalataim szerint a legtöbbünknek a pihenés része a gyenge pont, mondván "nincs elég időm", így a pihenő időnkből veszünk el. A regeneráció az egészségmegőrzés és a fejlődés alapfeltétele. Sokszor, még ha nem is érzünk fáradtságot, a szervezetünkben, izomzatunkban lehetnek 'sérülések', amiket ki kell pihenünk.
A táplálkozás talán a legegyénibb része az egésznek. Mindenkinek meg kell találni a számára megfelelő módszert. Ami viszont alap és már-már közhelyes, a megfelelő folyadékbevitel és a változatos, 'gazdag' étrend.
Az edzés is egyénfüggő, mindig magunkhoz kell viszonyítani. Magunkhoz mérten kell célokat kitűzni, tervezni és eszerint megélni a saját sikereinket. Néha-néha nem árthat egy kis versengés, de az igazi ellenfelünk mindig önmagunk kell, hogy legyen.
Időt, energiát és "némi" pénzt kell áldoznunk ezekre a dolgokra, de amit cserébe kapunk, mindenképpen megéri.
Ne legyünk restek figyelni, kérdezni! A tanulás maga a fejlődés.

Jó felkészülést kívánok!
Tamás


30.Január

Minden kedves Jótékony Sportolónak nagyon köszönjük, hogy a 2016. évben ilyen sokan tűztétek zászlótokra a Csodalámpás gyermekek segítését!!
A felkészülést segítő családtagoknak/barátoknak és kollégáknak az áldozatos munkáját és támogatását szintén köszönjük!
Valamennyi adományozónak/támogatónak a Csodalámpás gyerekek nevében is hálával tartozunk, mert a segítségetekkel és öszefogásotokkal sok beteg gyermek arcára tudtunk mosolyt varázsolni, a kívánságuk valóra váltásával!!!

Részletes beszámolóinkat ide kattintva olvashatod el.

Tegyünk együtt csodát 2017-ben is!!!Belépés