Solymos-Kun Andrea

Budapest
Midicittá 7 km
Vivicittá
2017.IV.09

Ikergyermekeim megszületése után, 1 éve kezdtem el futni. Fél évvel később egyik barátnőmtől hallottam egy futórendezvényről, ahol a táv 6 km volt. Ez egy kezdő futónak elsőre talán sok, de tetszett a kihívás, a lehetőség az anyaság mindennapos mókuskerekéből való kiszakadásra. A távot sikerült teljesíteni, a rendezvénytől kapott élmény pedig felülmúlta a várakozásaimat, fantasztikus volt több ezer ember között futni. Ekkor éreztem, hogy mennyi erőt tud adni egy közösség, hogy amikor már feladtam volna, elég volt a többi futóra nézni, és újra erőre kaptam.

Sajnos egy közeli hozzátartozóm hosszú ideje orvosi kezelés alatt áll, azonban a Csodalámpa Alapítvány jóvoltából már volt meglepetésben része.
Csodabogár Futónagykövetként szeretném összekötni saját célomat és az Alapítvány célját. Szeretnék tenni saját egészségemért, és hozzájárulni egy beteg gyerek kívánságának a megvalósulásához. Ehhez kérem ismerősök és ismeretlenek támogatását, fogjunk össze azokért, akiknek fájdalmasabbak a mindennapjaik kortársaikénál.

Csodalámpa Alapítvány

Részletek...

A Csodalámpa Alapítvány cél szerinti támogatásával, minden csodalámpás gyereknek segítesz abban, hogy közös erővel:

  • Megtörjük a hosszú kezelések keserű rutinját...
  • Ismét kiszélesítsük a betegszobára beszűkült világot...
  • Reményt adjunk a kívánság megvalósulásának élményével...

Támogasd Te is a beteg gyermekek álmának megvalósulását. A pici segítség is nagy segítség!

10 000 Ft Adományozva 50 000 Ft Célösszegből

Hozzászólások

Adományok

  • 3000 Ft (Anonim adakozó)
  • 5000 Ft (Kun Sándorné)
  • 2000 Ft (Ferenczi Éva)

Belépés