Csatári Mária

Budaörs
Individual female (6 km)
IRONGIRL
2016.VII.31

Soha életemben nem sportoltam. Sőt, soha sem futottam :) Úgy két hónapja jött a gondolat, hogy bizony, mozogni kellene, lassan a negyven felé közeledve.... Most, vagy soha alapon, összekapom magam! És ha már sport, a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb a kocogás. Levegő, természet, szabadság! Hamar elértem pár kilómétert, és büszkeségemben rögtön be is neveztem egy versenyre, aminek a távja elérhetőnek bizonyult...akárhogy, de megcsinálom :) Az IronGirl 6 km-es versenyére esett a választásom.
Facebookon követve az oldalt, egyszer csak belebotlottam a Csodalámpa Alapítvány által kínált lehetőségbe. Amúgy is "csodabogár" vagyok :) Nem találtam kifogást, hogy ha már úgyis indulok a versenyen, miért ne tegyem azt jó céllal. Miért ne segítsek, ha van rá lehetőségem? Ha csupán azzal, hogy sportolok, segíthetek gyerkőcöknek örömet szerezni? Segíteni, hogy a legnehezebb időszakukban teljesüljön az álmuk, mosolyt csalni az arcukra. Van ennél nemesebb cél? Egy plussz motivációt kapok. Amellett, hogy magamnak is bizonyítok, boldoggá tehetek olyan gyerekeket, akiknek igazán szükségük van rá. Minden aprónak tűnő dolog nekik a világot jelenti!
Büszkén leszek itt is "Csodabogár", Értük! Tarts velem Te is! Legyél Csodabogár!!!!! Vagy támogass abban, hogy sok gyermekmosoly szülessen!!!!!! Fogadd örökbe az értük megtett kilómétereimet!
Értük futok :)

Csodalámpa Alapítvány

Részletek...

A Csodalámpa Alapítvány cél szerinti támogatásával, minden csodalámpás gyereknek segítesz abban, hogy közös erővel:

  • Megtörjük a hosszú kezelések keserű rutinját...
  • Ismét kiszélesítsük a betegszobára beszűkült világot...
  • Reményt adjunk a kívánság megvalósulásának élményével...

Támogasd Te is a beteg gyermekek álmának megvalósulását. A pici segítség is nagy segítség!

3000 Ft Adományozva 100 000 Ft Célösszegből

További versenyek

Csatári Mária a következő versenyeken képviselt minket:

Csatári Mária összesen 89 000 Ft összeget gyűjtött nekünk.

Hozzászólások

Adományok

  • 3000 Ft (Molnár Margit)

Belépés