Kis Róbert

Kecskemét
maraton
36. Vienna City Marathon
2019.IV.07

Mindig is szerencsésnek tartottam magam, amilyen sokszínűen alakult a kapcsolatom a sporttal.
16 éves korom óta folyamatosan a csapatjátékok bűvöletében élek, de ez idő alatt lehetőségem nyílt sportújságírói minőségben számos rendezvényről tudósítani, vagy épp a futáshoz fűződő emlékezetes élményeim sorát egy futóverseny fő szervezőjeként indítani. De ez a "kör" azzal vált teljessé, hogy éveken át mozgáskoordinációs foglalkozásokat tartottam óvodás gyerekek számára. Sokat tanultam az őszinte reakcióikból, gesztusaikból, így pontosan tudom, milyen sokat jelent számukra az odafigyelés, az összetartozás, egy-egy apró rögtönzött kedvesség.

Jelenlegi munkámból kifolyólag - kissé szokatlan módon - sokat ülök egy irodában, a sors fura fintora, hogy mégis az ottani társaság, a velük töltött idő és még néhány jóbarát segített abban, hogy megtaláljam az egyik "legszemélyreszabottabb" módját az önzetlen cselekedetnek.

Életem első maratonjával egybekötött jótékony futással az a célom, hogy minél több beteg gyerek megtapasztalhassa a sikerélményt és törődést, hogy erőt meríthessenek a betegség elleni küzdelemben.
Azáltal, hogy a futással segíthetek valóra váltani egy álmot, nekem már nem is kell másra koncentrálni, minthogy annyit fussak, amennyit csak bírok - így most az élet értelmének számító 42 (km)-t!

A Csodalámpa Alapítványról az UNIQA Biztosító Zrt. által támogatott hirdetésekben olvastam először, remélem, hogy a barátaimmal segíthetjük a tevékenységüket.

Csodalámpa Alapítvány

Részletek...

A Csodalámpa Alapítvány cél szerinti támogatásával, minden csodalámpás gyereknek segítesz abban, hogy közös erővel:

  • Megtörjük a hosszú kezelések keserű rutinját...
  • Ismét kiszélesítsük a betegszobára beszűkült világot...
  • Reményt adjunk a kívánság megvalósulásának élményével...

Támogasd Te is a beteg gyermekek álmának megvalósulását. A pici segítség is nagy segítség!

0 Ft Adományozva 150 000 Ft Célösszegből

Hozzászólások


Belépés