Szabados Ádám

PwC Magyarország
Individual Half Marathon
24th K&H
2017.VI.11

Jónak lenni jó! Jó és felemelő érzés. Segíteni valakin, aki rászorul - talán nem is kell ennél nemesebb hivatás az életünkben! Néha tudást, néha örömöt és csak egy kis mosolyt, biztatást adunk a másiknak, máskor pedig egy nagyobb vállalás mögé állunk be örömmel. Így teszek most én is, mert segíteni szeretnék. A legtöbbet pedig azzal segíthetek most, ha a saját adományomon kívül másokat is erre az útra csábítok.
Mert adni jó, mert segíteni felemelő. Összetartozunk és felelősséggel vagyunk egymás iránt. Egész életünkben gyakorlatilag folyamatosan Adunk és Kapunk - és minél bátrabban adunk, annál inkább kapunk is a jövőben. Teremtsünk hát magunknak és másoknak is egy örömteli jövőt!.

Patric

Elek
8 éves
Laptopot szeretne
150 000 Ft

Patric kívánsága teljesült! Részletek...

A nyolcéves, Elek községben élő Patric 2. osztályos tanuló, éppen a szorzótáblával áll nagy küzdelemben, két nagyobb lánytestvére van, akik nagy szeretettel veszik körül a kistestvérüket, aki magántanuló.
Súlyos vesebetegsége miatt hosszú időt kell kórházban töltenie, hiányzik a családja és a barátai, ezért szeretne egy laptopot, ami megkönnyítené a kapcsolattartást.

190 000 Ft Adományozva 150 000 Ft Célösszegből

Szabados Ádám része ebből 34 000 Ft

Hozzászólások

Adományok

  • 29 000 Ft (Baranyai Adrienn)
  • 3000 Ft (Anonim adakozó)
  • 2000 Ft (Anonim adakozó)

Belépés