Tarts a sportoló nagyköveteink 'Csodabogarak' csapatával és légy részese annak a közösségnek, amelynek tagjai jótékony célra ajánlják kilométereiket!
Bármelyik lenti versenyhez csatlakozol futóként, adománygyűjtésedet segíteni fogjuk személyes adománygyűjtő oldalad elkészítésével, melynek linkjét egyszerűen tovább tudod küldeni barátoknak, ismerősöknek, kollégáknak!
A lenti események közül válaszd ki, hogy melyik versenyen indulnál és a 'tovább' gomb megnyomása után töltsd ki a 'Csatlakozz hozzánk' jelentkezési lapot és küldd el nekünk (Jelentkezem!).
Miután jelentkezésedet megkapjuk és elfogadjuk, létrehozunk Neked egy személyes adománygyűjtő oldalt, aminek a segítségével könnyen tájékoztathatod ismerőseidet a kiválasztott versenyen való részvételedről, személyes motivációdról és adománygyűjtési célodról.

Jelentkezz Csodabogárnak és gyűjts támogatást a CSODALÁMPA részére! Neked nem kerül többe, cserében nagyon jó közösségbe kerülsz!

Error in magic content: 'races': Can't call method "is_expired" on an undefined value at /var/blurt/csodalampa/Csodabogarak.pm line 573.

Belépés