Csatlakozz hozzánk!

Nagyon örülünk annak, hogy ellátogattál erre az oldalra és engedd meg, hogy csatlakozási és támogatási szándékodat egy idézettel is segítsük:
„Nincs a világon olyan nagy baj, amin egy csoda ne segíthetne!”

A CSODALÁMPA Alapítvány önkéntes futók segítségét kéri a kívánságok finanszírozásához szükséges adományok gyűjtéséhez. Programja, a Csodabogarak program, amelyen belül adománygyűjtő futók a versenyeken történő indulásukkal, kampányszerűen gyűjtenek adományt és építenek futóközösségeket.

Bármelyik lenti versenyhez csatlakozol futóként, adománygyűjtésedet segíteni fogjuk személyes adománygyűjtő oldalad elkészítésével, melynek linkjét egyszerűen tovább tudod küldeni barátoknak, ismerősöknek, kollégáknak! A lenti események közül válaszd ki, hogy melyik versenyen indulnál és töltsd ki a 'Csatlakozz hozzánk' jelentkezési lapot és küldd el nekünk (Jelentkezem!). Miután jelentkezésedet megkapjuk és elfogadjuk, létrehozunk Neked egy személyes adománygyűjtő oldalt, aminek a segítségével könnyen tájékoztathatod ismerőseidet a kiválasztott versenyen való részvételedről, személyes motivációdról és adománygyűjtési célodról.

Aktuális versenyek


    Belépés