Beszámolók


9.Augusztus


Bori nagyon szereti a zenét, két hangszeren is játszik, kórusiskolába jár, de egy ideje színi szakkörbe is jelentkezett, mert nagyon érdekli ez a szakma. Ezért a Csodalámpától azt kérte, szervezzük meg, hogy elmehessen a Színház- és Filmművészeti Egyetem nyári kurzusára.

A hőség tetőfokára hágott, amikor úgy harminc fiatal gyülekezett az egyetem Vas utcai kollégiuma előcsarnokában, hogy bevethesse magát az egyhetes, bentlakásos színi tanodai életbe. Bori bár egy kicsit izgult, hiszen ismeretlen emberekkel találkozott, de pillanatok alatt ismerkedett, mesélt a többieknek magáról.

Az eligazítás után azonnal megkezdődött a tábor, nem is akárkik vezetésével, hiszen a színészpalánták tanulhattak a szakma nagyjaitól, például Hegedűs D. Gézától, Forgács Pétertől, Fullajtár Andreától….”Imádtam minden percét….” mesélte utólag a nagylány. Volt a programban egyéni és csoportos feladat, majd egy közös előadás elkészítése… mindez nappal és éjjel, folyamatosan, miközben barátságok szövődtek, s egy megerősítés: Bori színészettel szeretne foglalkozni.

Kívánjuk neked Bori, hogy érd el a pályán mindazt, amit elterveztél!


Köszönjük Farkas Ildikó szervezőnek, hogy a tábor alatt különös figyelemmel vették körül Borit!


Felkai Márta
Budapest, 2019. június 30.

ArchívumBelépés